Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Movies I've Seen - Μάιος (part 2)

Star Trek 4/5
Σαν άσχετος που είμαι με το θέμα του Σταρ Τρεκ μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από την ταινία και με την ιστορία της και με τις σκηνές δράσης και φυσικά τα καταπληκτικά εφφέ. Είμαι σίγουρος πως θα βγάλουν μια ολόκληρη σειρά από νέες ταινίες μετά από αυτό.

Angels and Demons 3,5/5
Μπορεί σαν μυθιστόρημα ο Κώδικας ΝταΒίντσι να είναι (για μένα τουλάχιστον) ανώτερο αλλά σαν ταινία δεν τίθεται σύγκριση. Εδώ έχουμε και ωραία εξέλιξη, και καλύτερη σκηνοθεσία και -ευτυχώς- έβγαλαν τη πιο γελοία σκηνή από το βιβλίο.

Fast and furious 2/5
Το βασικό στοιχείο είναι ότι όλοι οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας επέστρεψαν. Κατα τα άλλα δεν βρήκαν και καμιά σπουδαία υπόθεση για το έργο αλλά βλέπεται ευχάριστα.

Wedding Daze - 2/5
Δεν είναι όσο αστείο όσο θα έπρεπε, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά είναι μια ευχάριστη κωμωδία για να περάσεις την ώρα σου.

Push 1/5
Ούτε δράση πολύ έχει, ούτε οι διάλογοι είναι καλοί ώστε να μη βαρεθείς, 2 σκηνές πήγαν να κάνουν κάτι αλλά ήταν τελικά απογοήτευση... Απλά περιμένεις να τελειώσει...

Fired Up 1/5
Μόνο καλύτερη θα μπορούσε να είναι αυτή η ταινία καθώς ούτε πολύ γέλιο βγάζει (αντίθετα είναι γεμάτο κρυάδες), ούτε αξιοποιεί τους ηθοποιούς που παίζουν. Το μόνο θετικό είναι το soundtrack που περιέχει και το Here I Go Again των Whitesnake.

...and a classic:

2.000 leagues under the sea 4,5/5
Το κατέβασα πρόσφατα γιατί ήθελα να δω μια μεταφορά του μυθιστορήματος και όλα τα site έλεγαν πως αυτή είναι η κορυφαία. Για πρώτη φορά εντυπωσιάστηκα από τις αλλαγές που κάνουν σε ένα βιβλίο. Έχουν ενώσει κομμάτια και από άλλα βιβλία του Βερν, ενώ έχουν αλλάξει την μυστήρια ενέργεια που διαθέτει ο Κάπτεν Νέμο ώστε να είναι πιο κοντά στα δεδομένα της εποχής (1954). Αν και είναι πολύ παλιά βλέπεται αρκετά ευχάριστα και τώρα. Δυστυχώς από ότι έμαθα θα γίνει σύντομα remake...

1 σχόλιο:

  1. Star Trek
    Επιεικώς 3/5. Η ταινία εκτός από τα εφέ δεν είχε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι μια μέτρια ταινία για να περάσεις την ώρα σου. Ο J.A καλύτερα να περιοριστεί στις σειρές.. οι ταινίες δεν τον θέλουν...

    Angels & Demons
    Αν βάλουμε 3 στο star trek αυτή πρέπει να πάρει τουλάχιστον 4/5. Αν δε αφήσουμε το 4 στο star trek, αυτή πάει να σαρώσει όλα τα όσκαρ.

    Push
    Η ταινία έχει καλούτσικα εφέ, είναι γυρισμένη εξ'ολοκλήρου στο Hong Kong οπότε βλέπουμε και κάτι διαφορετικό από τις αμερικάνικες πόλεις που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Το σενάριο αν και στην αρχή δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, στην πορεία φτιάχνει αρκετά θα έλεγα. Η σκηνοθεσία είναι προσεγμένη με την κατάλληλη μουσική επένδυση στα απαραίτητα σημεία. Βλέπετε πολύ πιο ευχάριστα από το Fast & Furious. Το μόνο που δεν μου άρεσε ηταν η Ντακότα Φάνινγκ.. Μπορεί και καλύτερα. 3/5.

    and a classic..
    20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή