Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Fringe Season 1

Έφτασε στο τέλος του ο πρώτος κύκλος της σειράς του J.J. Abrams. Το φινάλε μπορεί να μην ήταν τόσο δραματικό ή αγχωτικό όπως κάποια από τα προηγούμενα επεισόδεια, ήταν όμως καθοριστικό για το τι θα δούμε του χρόνου.

Η Επιστημονική φαντασία υπήρχε σε κάθε σειρά του J.J.Abrams. Στο Alias υπήρχε ο Rambaldi και κάποιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνταν και έτσι η περιπέτεια αλλά Τζέημς Μποντ γινόταν επιστημονική φαντασία. Στο Lost πάλι οι καταπακτές, τα ταξίδια στον χρόνο και τα παράδοξα έκαναν μια σειρά τύπου Survivor, επιστημονική φαντασία.
Στο Fringe από την αρχή φάνηκε πως η σειρά αυτή θα είναι σκέτο science fiction. Βλέπαμε περίεργα γεγονότα που προκαλούνταν από ψευδοεπιστημονικές θεωρίες στην αρχή κάθε επεισοδείου. Πλέον μπαίνουμε σε άλλη διάσταση (κυριολεκτικά) από το φινάλε.
Η Ολίβια κοιτάει από το παράθυρο και συνειδητοποιεί πως βρίσκεται στους Δίδυμους Πύργους!

*** Τι θα της πεί ο Μπέλ?
*** Ποιός θα είναι τώρα ο "κακός" τώρα που ο Jones είναι κομμένος στα 2?
*** Τι ακριβώς έγινε με τον Peter? Τον άρπαξε ο Μπίσοπ από την άλλη πραγματικότητα και τον έφερε σε αυτήν? Αυτό υπονόησε πάντως με τα λόγια του και το ενισχύει ο τάφος του Peter που είδαμε "1978-1985"

Άλλη μια φοβερή σειρά λοιπόν που περιμένω με αγωνία για τα νέα επεισόδεια του χρόνου. Όσοι δεν το έχετε δει και σας αρέσει η επιστημονική φαντασία και περίεργα ακραία φαινόμενα τρέξτε να το δείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου