Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Lost 5x10 - He's our you


.1 Μάθαμε πως βρέθηκε ο Σαγίντ (ο οποίος όπως μάθαμε την σφάζει την κότα!!) στο αεροπλάνο. Πιστεύει κανείς άλλος ότι αυτή η γκόμενα είναι πράκτορας του Γουίντμορ;

.2 Ο Hurley μάγειρας!!! Γαμάτο;

.3 Γειά σου ρε Σαγίντ!!! Πόσο καιρό περιμέναμε κάποιος να πυροβολήσει τον Μπεν; Βέβαια, τον μεγάλο Μπεν που έκανε όλες τις πουστιές και όχι το μικρό παιδάκι που το δέρνει ο πατέρας του...

.4 Και αυτό είναι άλλο ένα συν της σειράς, ο χαρακτήρας του Μπέν δηλαδή. Από τη μια κάνει μαλακίες ("Κάποιος δολοφόνησε τον Τζον Λοκ, υποπτέυομαι πράκτορας του Γουίντμορ!!!" Χέσε μας!!!) και από την άλλη τον βλέπουμε σε μικρή ηλικία να κακομεταχειρίζεται από τον πατέρα του σε ένα μέρος που σίγουρα δεν ήθελε να βρίσκεται.

.5 Πάντως, είμαι σίγουρος ότι εκεί που πυροβόλησε ο Σαγίντ υπήρχε ένα βιβλίο, ένας σταυρός κάτι τελος πάντων ώστε ο μικρός Μπεν να τη βγάλει καθαρή. Περιμένω και τον Φάραντευ να εξηγήσει και σε όσους επέστρεψαν στο νησί τι παίζει με το χρόνο και τι μπορείς ή δε μπορείς να αλλάξεις.

- Αυτό που λείπει από το 5ο κύκλο ενώ έχει πολύ ωραία επεισόδεια είναι ο τρόμος προς το άγνωστο. Όπως ήταν στο 1ο κύκλο με όσα πρωτοσυναντούσαν οι Losties στο νησί, στο 2ο κύκλο με τους Άλλους και με το κουμπί, στον 3ο κύκλο με τα βασανιστήρια στο μικρό νησί από του Άλλους και στον 4ο κύκλο η άφιξη των ανθρώπων του Γουίντμορ. Στον 5ο δεν υπάρχει αυτό το στοιχείο που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις. Βέβαια ήταν καιρός για κάποιες απαντήσεις και η αλήθεια είναι ότι μας έχει δώσει.

Καλύτερη ατάκα - He's our you!! (η απάντηση του Σόγιερ όταν ο Σαγίντ τον ρωτάει ποιός είναι ο Χόλντεν!!!)

Καλύτερη ατάκα 2: Even a new mom wants you dead!! (ή απλά ο Σόγιερ λέει στον Σαγίντ ότι δεν έχει καμιά τύχη!)

Καλύτερη ατάκα 3: Ήμασταν ήρεμοι για 3 χρόνια. Ήρθατε μια μέρα και γίνεται ο χαμός!!! (χρειάζεται να πω ποιός το λέει;)

8,5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου