Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Lost 3x08 - LeFleur

.1 Τράβηξε ο Λοκ το μοχλό και σταμάτησαν οι χρονομεταφορές. Δηλαδή αν δεν το αναλάμβανε ο Μπεν δε θα είχαμε όλα αυτά τα μπρος - πίσω με μύτες να ανοίγουν και κοκκινομάλλες να πεθαίνουν (οκ μόνο μία πέθανε αλλά ήταν καλή)... Άλλος ένας λόγος να έχουμε απορία για το τι σχεδιάζει ο Μπεν και άλλος ένας λόγος για να περιμένουμε πως και πως τη στιγμή που θα πληρώσει για όλα αυτά!!!

.2 Ο χρόνος σταμάτησε δεκαετία '70, τις μέρες που η Dharma είχε εγκατασταθεί στο νησί, ο Οράτιος ήταν σαν αρχηγός και κάπου υπάρχει εκεί γύρω και ο μικρός Μπεν πολύ πριν τους ξεπαστρέψει όλους....

.3 Αντί να φύγουν από το νησί και να πάνε να χορέψουν Τραβόλτα στις ντίσκο της εποχής όλοι προτίμησαν να μείνουν στο νησί. Και όχι μόνο αλλά Sawyer και Juliet την βρήκαν μεταξύ τους!!!

.4 Είδαμε (από πίσω) το θρυλικό αυτό άγαλμα που τόσο καιρό περιμέναμε να δούμε ολόκληρο. Ωραία σκηνη αυτή!

.5 Η Μισέλ του 24 τους κάνει στην αρχή τη ζωή δύσκολη αλλά τελικα οι Losties ενσωματώθηκαν στη Dharma. Είμαι ειλικρινα περίεργος να δω πως θα συνεχιστεί το σκηνικό τώρα που γύρισαν και οι Oceanic 6 (και ο Μπεν φυσικά), πως θα γυρίσει ο Widmore, αν θα συνεχιστεί το 70's χρονικό σημείο ή κάπως θα επιστρέψουν σε 2004 ή 2008. Και επίσης θέλω να δω τι θα γίνει με το τετράγωνο Τζακ-Κέητ-Σόγιερ-Τζούλιετ!!!!

Καλύτερη Ατάκα: "Ήμουνα κάποτε ερωτευμένος με ένα κορίτσι και τώρα μετά βίας τη θυμάμαι" (Σε πιστέψαμε Σόγιερ!!!!)

Καλύτερη σκηνή: Μα φυσικά η τελευταία!!!

9,5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου