Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Lost 5x05 - This place is death


.1 Από ότι έχουμε καταλάβει όλοι ο 5ος κύκλος είναι αυτός που ενώνει τα σκόρπια κομμάτια της ιστορίας και που απαντάει σε μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες. Ευτυχώς φαίνεται ότι όλα ήταν προμελετημένα και ότι οι σεναριογράφοι δεν έβαζαν ότι να ναι στο σενάριο μόνο και μόνο για να μας εκπλήξουν στους πρώτους κύκλους.

.2 Τόσο καιρό λέγαμε ότι έπρεπε να δούμε σε flashback την ιστορία της Ρουσσό. Τελικά την ειδαμε μέσα από τα μάτια του Jin. Και τελικά επαληθεύτηκαν όσα είχε πει η ίδια η Ρουσσό ότι συνέβηκαν σε αυτήν και στους συντρόφους της. Ακόμα και το κομμένο χέρι που είχε αναφερθεί απ τη Ρουσό στο πρώτο κύκλο εξηγήθηκε.

.3 Ο Μπεν δεν έπρεπε να μετακινήσει το νησί, ο Λοκ έπρεπε να το κάνει! Και τώρα πληρώνουν όλοι τη μαλακία του Λοκ...

.4 Οι λάμψεις στο νησί γίνονται πιο συχνές, πιο πολλοί βρίσκονται με ματωμένες μύτες και η Σαρλότ αποτρελάθηκε και άρχισε τα ακατανόητα. Μέσα σ' αυτά όμως είχαμε την αποκάλυψη ότι ήταν στο νησί μικρή και ότι ήταν με τη Ντάρμα!!! Και ότι θυμήθηκε πως ο Faraday της είχε πει να μη ξαναγυρίσει γιατί θα πεθάνει. ΧΑΜΟΣ!!! Βέβαια εμένα ότι μιλάει κορεάτικα/κινέζικα ή ότι μιλάει τέλος πάντων μου φέρνει τη σκέψη ότι ίσως αυτός ο τύπος της Ντάρμα που βλέπουμε στα orientation video είναι ο πατέρας της! Απ' την άλλη τα μάτια της είναι ολόιδια με του Μπεν!

.5 Εμφανίζεται επιτέλους ξανά ο ΚΑΠΝΟΣ! Και ακόμα πιο σημαντικό βλέπουμε ότι προέρχεται από ένα μυστήριο κτίριο. Τι να 'γινε όταν η ομάδα της Ρουσό πήγε εκεί κάτω;

-1 Το 'κοψαν πάνω στο καλύτερο!!!

Καλύτερη ατάκα - Sawyer (ναι, πάλι αυτός στην ελληνική μετάφραση και απευθυνόμενος στη Τζούλιετ) -Σ' έτρωγε ο κώλος σου να το πείς, έ;!

9/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου