Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Fringe 1x14 - Ability


ΟΚ, σε κάθε επεισόδιο βρίσκουν ένα συμβάν που προέρχεται από ακραία επιστημονική θεωρία αλλά αυτό με τις οπές του δέρματος που κλείνουν πρέπει να πω ότι έγινε από τα αγαπημένα μου! Ίσως το πιο βασικό πράγμα που περιμένω σε κάθε επεισόδιο είναι το τι νέα μέθοδο θα σκεφτούν, με ποιό νέο τρόπο θα στείλουν σε θάνατο κάποιον ανυποψίαστο!!! Σαδιστικό, ε; LOL!!!
Αφού δραπέτευσε διακτινίστηκε από τη φυλακή ο David Robert Jones παραδίνεται στο FBΙ και βάζει στην Ολίβια ένα τεστ (το πρώτο ,λέει, από 10). Να σβήσει κάτι λαμπάκια!!! Της έχει χορηγηθεί μαθαίνουμε ένα περίεργο φάρμακο σε μικρή ηλικία. Είναι αυτό η αιτία που η Ολίβια τελικά περνάει αυτό το τεστ; Ότι και να ναι μου θύμισε τη στρατολόγηση της Sydney Bristow σε μικρή ηλικία από το πατέρα της στο φοβερό Alias.
Επίσης, βρίσκεται ένα βιβλίο, το ZFT, το οποίο το ακολουθούν πιστά ο David Robert Jones και οι σύντροφοί του και στο οποίο γράφει ότι υπάρχει μια μάχη μεταξύ του κόσμου αυτού και ενός παράλληλου σύμπαντος. Και ο Walter ανακαλύπτει στο τέλος ότι μάλλον αυτός το έχει γράψει!
Τι θα γίνει τελικά στο Fringe; Ποια θα είναι η εξέλιξη της σειράς; Η αλήθεια είναι ότι ξέραμε εξ αρχής πως θα κάνουμε αρκετό καιρό για να καταλάβουμε τη βασική κατεύθυνση του σεναρίου. Αλλά σάμπως μας πείραξε που στο Lost τη πρώτη σεζόν νομίζαμε πως είχαμε να κάνουμε απλά με τους επιζώντες από ένα αεροπορικό δυστύχημα και τις περιπέτειες τους; Έτσι λοιπόν σε άλλη μια σειρά του J. J. Abrams περιμένουμε τα απίθανα να συμβούν.

9,5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου