Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Lost 5x04 - The Little Prince

.1 - Κάποιος θέλει τον Άαρον και όσοι υποθέσαμε ότι είναι ο Μπεν (σχεδόν όλοι δηλαδή) πέσαμε μέσα!!! Ο Μπεν κατάφερε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να τους μαζέψει όλους (εκτός από τον Ηurley). Αν και θα θελα στο άλλο επεισόδειο η Σαν να τον πυροβολήσει, δυστυχώς κάτι μου λέει πως δε θα συμβεί κάτι τέτοιο...

.2 - Στο νησί οι μύτες ανοίγουν η μία μετά την άλλη, ζαλάδες πάνε κι έρχονται και τα ταξίδια στο χρόνο συνεχίζονται. Σε αυτό το επεισόδειο βρεθήκαμε στο φινάλε της 1ης σεζόν όπου η Kate ξεγεννά την Claire αλλά και στο... 1988!!! Επίσης βρεθήκαμε και σε μια άλλη χρονική στιγμή όπου υπάρχουν κάτι τύποι με κανό και κυνηγάνε τους δικούς μας μέσα στη θάλασσα!!! Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι "Άλλοι" (όπως λέει και ο Sawyer) ;

.3 - Ο Τζιν ζεί!!!! Και γνωρίζεται με την Ντανιέλ Ρουσσό το μακρινό 1988 τη στιγμή που οι Γάλλοι μετά από μια καταιγίδα φθάνουν στο νησί. Και από τη στιγμή που ο Τζιν δε ξέρει τίποτα για ταξίδια στο χρόνο το πιθανότερο είναι να της πει "Are you fucking kidding me?".

.4 - Η σειρά έχει ξεφύγει τόσο πολύ και έχει γίνει τόσο πολύπλοκη που είναι πολύ δύσκολο (αν όχι ακατόρθωτο) να αρχίσει να την παρακολουθεί τώρα κάποιος.

.5 - Όταν οι Losties στο νησί αντί να βρουν το καταυλισμό στη παραλία βρήκαν το κανό μέσα σ' αυτό υπήρχε ένα μπουκάλι νερό με την επωνυμία Ajira Airways. Εδώ το έξυπνο πρόμο της σειράς για κάτι που σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.


- Όχι και τόσο δυνατό επεισόδιο αλλά μάλλον μεταβατικό.

Καλύτερη ατάκα: Σόγιερ: "Time travel is a bitch!!!"

7,5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου