Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Fringe




Ήξερα πως θα μ' αρέσει η σειρά όχι μόνο για την υπόθεση της που είχα διαβάσει (που φέρνει κάτι από X-files στην αρχή τους) αλλά γιατί την έχει γράψει ο J.J. Abrams. Αυτός είναι ο δημιουργός της καλύτερης ξένης σειράς που έχω δει ποτέ (Alias) και μια ακόμα πολύ δημοφιλούς και αγαπημένης σειράς (Lost).
Όπως καταλάβατε με αυτά θα είναι και το Fringe μια σειρά που πιθανότατα δε θα ξέρουμε τι θα γίνεται για αρκετές σεζόν ακόμα...


Η ιστορία έχει να κάνει με μια πράκτορα του FBI, την Olivia Dunham η οποία μαζί με τον επιστήμονα Walter Bishop (με φοβερές ατάκες) και τον γιο του Peter ερευνούν διάφορα περίεργα συμβάντα που πάντα έχουν να κάνουν με ακραίες μορφές της επιστήμης. Τα συμβάντα αυτά ονομάζονται από το FBI ως 'The Pattern' και σχετιζόμενη με αυτά είναι μια εταιρία με το όνομα Massive Dynamics.
Η σειρά αρχίζει κάθε φορά με ένα από αυτά τα συμβάντα σε εντυπωσιακές σκηνές όπως αυτή στο 10ο επεισόδειο με τις 'κοφτερές' πεταλούδες.
Τη σειρά τη βλέπουν φανατικά στην Αμερική περίπου 10 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο και προβάλλεται από το κανάλι Fox.


fringe promo trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου