Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

24 Season 7 Επεισόδεια 1-5


O Jack Bauer επιστρέφει για 7η φορά. Η σειρά 24 σε κάθε σεζόν προβάλλει σε πραγματικό χρόνο μια μέρα κατά την οποία μια τρομοκρατική επίθεση πρόκειται να διεξαχθεί. Ο Jack Bauer και η CTU είναι εκεί για να αντιμετωπίσουν με σκληρούς και διαφορετικούς κάθε φορά τρόπους την απειλή.


Η 7η σεζόν άρχισε με την τηλεταινία Redemption η οποία ήταν λίγο βαρετή αν και μάλλον θα παίξει ρόλο στη συνέχεια της σειράς. Τα κανονικά επεισόδεια άρχισαν να προβάλλονται στις 12 Ιανουαρίου του 2009. Βρισκόμαστε 4 χρόνια μετά τον 6ο κύκλο. Η CTU είναι πια παρελθόν και οι πρακτικές της διώκονται πλέον από το νόμο. Η απαγόρευση των βασανιστηρίων είναι η νέα πολιτική που ακολουθείται από τις υπηρεσίες και ο Jack Bauer πηγαίνει στα δικαστήρια για να απολογηθεί για τις βάρβαρες και απάνθρωπες μεθόδους που χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια. Και τότε ξεσπάει μια νέα τρομοκρατική απειλή η οποία προέρχεται από έναν πολύ γνωστό του Jack. Μια σειρά από γεγονότα φέρνουν τον Bauer στο κυνήγι των τρομοκρατών όπου θα ανακαλύψει ότι η CTU 'ζει' ακόμα και ότι τίποτα δεν είναι και πάλι αυτό που φαίνεται.


Μετά τις τελευταίες σεζόν όπου το 24 είχε φοβερές αλλά και άτυχες στιγμές αυτή η σεζόν προς το παρόν φαίνεται να ξαναστήνει τη σειρά από την αρχή χρησιμοποιόντας τα καλύτερα στοιχεία των περασμένων κύκλων. Οι καλύτεροι χαρακτήρες επιστρέφουν ενώ οι νέοι έχουν ήδη ενσωματωθεί και οι παράλληλες ιστορίες τους είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Φυσικά το στοιχείο της αγωνίας και του άγχους που προκάλεί το κάθε επισόδειο συνεχίζει να υπάρχει όπως πάντα.
Από τα πρώτα 5 επεισόδεια πάντως φαίνεται πως θα είναι η καλύτερη σεζόν του 24!!!




24 season 7 trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου