Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Flash Forward - Το νέο κόλλημα!

Με μια πρώτη ματιά το Flash Forward έχει όλα τα στοιχεία που μας έκαναν να λατρέψουμε το Lost. Οκ, δεν έχει ζούγκλα, smoke monster και others αλλά έχει μυστήριο, αγωνία, ξεδιπλώνει ιστορίες πολλών χαρακτήρων και διατυπώνει ερωτήματα για το αν κάποιος μπορεί να αλλάξει το μέλλον του. Α, παίζει και η Πέννυ!!!

Τα 3 επεισόδεια που έχουν προβληθεί ως τώρα (No More Good Days, White to Play, 137 Sekunden) είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και κλασσικά αλλά J.J. Abrams το καλύτερο κομμάτι κάθε επεισοδείου είναι η τελική σκηνή. Το 3ο επεισόδειο ευτυχώς ξεπέρασε με ευκολία κάτι που δεν ήθελα να γίνει, δηλαδή να γίνουν θέμα τα 137 δευτερόλεπτα που κράτησε το flash όπως έγιναν π.χ. οι αριθμοί στο Lost. Ο ναζί αποκαλύφθηκε ότι έλεγε ψέματα για τη διάρκεια του flash αλλά όχι και για τα πεθαμένα κοράκια. Η τελική σκηνή με το τι έγινε στη Σομαλία το 1991 δημιουργεί πολλά ερωτηματικά όπως και το γεγονός πως η κόρη του Aaron όντως βρίσκεται στο φέρετρο (έτσι τουλάχιστον είπε αυτός).
Αν εξαιρέσουμε ένα βασικό μειονέκτημα (πολλοί χαρακτήρες και δεν μας 'μένουν' τα ονόματα στη μνήμη) το Flash Forward είναι άλλη μια σειρά κόλλημα με φοβερή ιδέα που ελπίζουμε απλά να μην την ξεχειλώσουν.

2 σχόλια:

  1. ki afou upotithetai oti vlepoun to mellon, pws ginete i gomena tou dimitri na vlepei oti pantrevontai(dld auti ton blepei sto flash eno autos oxi) kai autos den blepei tpt(upotithetai malista oti exei dolofonithei pio prin)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thewria mou: i gkomena tou evlepe oneiro.

    eksallou oi gynaikes mia zwi gamous oneirevontai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή