Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Michael Jackson - R.I.P.

Όταν ήμουνα μικρός (γύρω στα 8-9), την εποχή που στην Ελλάδα πιάναμε MTV ελεύθερα, το πρώτο βίντεο κλιπ που είχα δει ποτέ ήταν ένα τεράστιο και τρομακτικό βίντεο στο οποίο οι κάτοικοι μιας πόλης πάνε να διώξουνε κάποιον από το σπίτι του γιατί είναι παράξενος και φοβίζει το κόσμο.
Το βιντεο κλιπ αυτό ήταν το Ghosts του Michael Jackson και το MTV έδειχνε κάθε λίγο και λιγάκι το βίντεο κλιπ αυτό είτε στη short έκδοση είτε σαν ταινία 40 λεπτών!!

Ποτέ δεν τρελλάθηκα ούτε με τον Michael Jackson όυτε με τα τραγούδια του (μόνο τα κλασσικά του μ' αρέσουν) και πάντα πίστευα ότι τον εκμεταλλεύονταν πολλοί. Δεν είναι δυνατόν να έχεις πουλήσει 750 εκατομμύρια δίσκους και να χρωστάς 500 εκατομμύρια δολλάρια!!! Αλλά όταν εκτίθεσαι και είσαι παγκοσμίως γνωστός από τα 10 σου τότε χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να μεγαλώσεις "κανονικά" και ο Jackson δεν είχε τέτοιους ανθρώπους.

Παρακάτω λοιπόν στη μνήμη του Κing of pop το πρώτο βίντεο κλιπ που είδα ποτέ που περιλαμβάνει απίστευτα οπτικά εφφέ και 3 τραγούδια σε σενάριο του Stephen King:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου